Baby Magic Gifts – pentru si despre bebei


O să incep acest post cu o mică amintire. Persoana despre care urmează să scriu este o bună prietenă de-a mea din facultate. Sincer, este una dintre cele mai misto persoane pe care le-am cunoscut vreodată. Pe langă faptul că este o aparitie creață, exotică si cu gropițe, este si o persoană extrem de iubibilă.

În facultate eram aproape nedespărțite și avem câțiva ani de amintiri frumoase împreună. Am admirat mereu ușurința cu care reușește să facă orice și cât de zen se menține în orice situație. Întotdeauna a avut o mare abilitate de a mă surprinde plăcut. Plus că iubesc la nebunie cum vorbește.

Acum ea este fondatoarea Baby Magic Gifts – cadouri pentru bebei… mai altfel. Nu bebeii, cadourile.

Despre ce vorbim aici? Nici mai mult nici mai puțin decât torturi personalizate din pampers. Mie mi se par super cool și extrem de potrivite pentru a sărbători un bebel. Sunt practice și foarte utile. Mămicile știu ce spun.

Prietena de care va vorbesc, Gabriela Alecsandru pe numele ei, personalizeaza aceste torturi după cerințele clienților și rezultatele sunt de-o drăgălășenie maximă. Ia uitați aici:

 

 

Căutați ceva inedit la petrecerile babyshower sau zile de naștere bebetine (cuvant inventat aici pe loc!)? Tortul de pampers va fi, garantat, vedeta petrecerii. În București livrarea se va face personal iar în celelalte zone ale tarii se va folosi curierul/poșta, cu mențiunea că produsul este fragil.

 

 

Vă întrebați de unde idea unor astfel de cadouri? Gabriela este și ea la rândul ei mămica, și, creativă cum o știu, a început să caute cadouri, așa, mai altfel, pentru petreceri și aniversări ce au că personaje principale bebeii. A găsit pe Pinterest această idee de tort din pampers și pusă a fost pe treabă. De aici, totul este istorie. Haideți să mai vedem câteva exemple:

 


Prețurile pornesc de la 100 de lei pentru un etaj, 200 pentru 2 etaje și ajung până la la 250 lei la 3 etaje cu produse basic (scutece pampers de unică folosință, scutece de finet, jucărie de plus, un accesoriu bebe, panglici, funde, puf sau hârtie colorată, ambalat, carton tort, etichetă personalizată, etc).

Tot ce trebuie să știți e că tortul va fi personalizat în funcție de cerințele dumneavoastră și veți primi poze pe tot parcursul procesului de creație. Veți fi consultați în legătură cu toate detaliile, de la etichete, culoare funde și tot ce ține de decorații și aspectul tortului comandat.

Comenzile se pot transmite printr-un mesaj privat trimis către pagina de Facebook Baby Magic Gifts sau telefonic la numărul 0721297570.

Click pentru tot felul de minunății și multă voie bună! Comandați cu încredere, nu veți fi dezamăgiți!

Don't feel shy! Comment below

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.